Чест за България е да председателства ЕС . Работим  да

...
Чест за България е да председателства ЕС . Работим  да
Коментари Харесай

Беновска към Московски: Скъпи Ивайло, затвори очи и бъди силен!

Чест за България е да ръководи Европейски Съюз. Работим  да вдигнем престижа си в Европа и пред света. Политиците ни се кълнат, че подвигат равнището на национално-отговорната политика, написа Блиц.

До тук добре, само че какво се случва действително? При трагичен случай почина дребното момченце на един татко, на един човек – Ивайло Московски. Не знам има ли естествен човек, който да не застине от смут и да не показа тъгата на Ивайло и фамилията му. Гнус ме е да си напомня какво се изля в, по този начин наречените, „ свободни обществени мрежи “ от знайни и незнайни „ герои “, опияняващи се от завист и давещи се в личните си словесни фекалии, зарадвани от „ свободата на словото “.

 Скъпи Ивайло, затвори очи и бъди мощен!

Уважаеми господин Борисов, Вие, обаче, отворете необятно очи. И също бъдете мощен – единствено че мощен да прережете корена на  злото: по този начин наречената, „ независимост на словото “  затъва все по-дълбоко в калта на подправените и жълтите вести –кръв, убийства, извращения, всекидневие са гадостите  на анонимни злобари в,така наречените, „ свободни обществени мрежи “, където   всеки има право да кълне, да убива с думи, да тържествува над човешката трагедия…Бог да Ви е на помощ! И направете по този начин,че дяволът да не може да е на помощ на тези,които ще се опитат да Ви попречат.  

Г-н Борисов, ще се преборите ли с езика на омразата в обществените мрежи и с жълтите вести?

Аз съм Беновска и запитвам.
 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР